Bedraad inbraaksignaleringssysteem

Bedrade inbraaksignaleringssystemen worden gemonteerd volgens de VRKI (Verbeterde Risico Klasse Indeling). Afhankelijk van de waarde van de attractieve zaken die zich in de woning of bedrijfspand bevinden zal het inbraaksignaleringssysteem gemonteerd worden volgens de Risicoklasse 1 tot en met 4.

Bedrade inbraaksignaleringssystemen hebben ten opzichte van draadloze inbraaksignaleringssystemen een groot voordeel. Er hoeven geen batterijen in de verschillende componenten als detectoren, magneetcontacten en rookmelders geplaatst te worden. De componenten worden bij een bedraad inbraaksignaleringssysteem vanuit de centrale gevoed.

Een ander voordeel van bedrade inbraaksignaleringssystemen ten bedraad5opzichte van draadloze systemen is dat deze gebruikt kunnen worden voor zowel objecten met een lage risicoklasse en objecten met een hoge risicoklasse.

Draadloze inbraaksignaleringssystemen kunnen alleen ingezet worden in panden met een lage risicoklasse en zijn daarom niet geschikt voor dure, grote of monumentale woningen of bedrijfspanden.

In elke woning of bedrijfspand wordt in feite een op maat ontworpen inbraaksignaleringssysteem gerealiseerd. Iedere woning of bedrijfspand is anders en wordt anders gebruikt.

De erkende BORG Alarminstallateur en/of het Borg Technische beveiligingsbedrijf waarvoor u bij SecuVisie kiest en die bij u het inbraaksignaleringssysteem komt installeren, heeft goed opgeleid en vakkundig personeel, welke allemaal beschikken over de vereiste diploma’s en verklaringen van betrouwbaarheid.