Draadloos inbraakinbraaksignaleringssysteem

Met een draadloos inbraaksignaleringssysteem kunt u zichzelf beschermen tegen inbraak, overval, brand en lekkage in woningen. En dat is helaas in deze tijd geen overbodige luxe meer!

Draadloze inbraaksignaleringssysteem kunnen alleen ingezet worden in woningen vallend in de risicoklasse 1 (O1+BK1+EL1+AT1+RE1) van de VRKI 2.0 vingerende versie.

Tegenwoordig zijn woonhuizen steeds meer het doelwit van brutale inbraken en overvallen. Dit komt mede doordat bedrijven zich steeds beter wapenen tegen deze risico’s waardoor de criminaliteit zich verplaatst naar woningen. Voor de moderne inbreker is een woonhuis gewoon een makkelijk doelwit.

De draadloze inbraaksignaleringssystemen zijn, met de huidige technologie betrouwbaar en uiterst gebruikersvriendelijk. U bent dus gegarandeerd van een goed werkend inbraaksignaleringssysteem in uw woning.

Voordelen draadloos inbraakmeldsysteem: Draadloos 1

  • Het inbraaksignaleringssysteem is draadloos. Geen hak en breekwerk voor het aanleggen van de bekabeling bij montage.
  • Het inbraaksignaleringssysteem voldoet aan de kwaliteitseisen en stoort niet met andere apparatuur.
  • U kunt het inbraaksignaleringssysteem gemakkelijk uitbreiden met meerdere draadloze detectoren.
  • Makkelijk mee te verhuizen naar een andere woning.

Nadelen draadloos inbraaksignaleringssysteem:

  • Alle draadloze componenten (detectoren/magneetcontacten/rookmelders) zijn voorzien van batterijen. De batterijen moeten dus periodiek vervangen worden.

Laat u niet verleiden tot een impulsieve aankoop van een draadloos inbraaksignaleringssysteem bij de eerste de beste aanbieder. U koopt dan vaak wel een inbraaksignaleringssysteem voor een klein bedrag, waarbij u een meerjarig contract af moeten sluiten, waar voor u vaak onnodig veel geld kwijt bent.

Laat u door SecuVisie adviseren. De beveiligingsbedrijven waar u bij ons uit kunt kiezen doen niet aan dit soort “wurgcontracten”.