Inbraakmeldsysteem

Waarom een inbraakmeldsysteem?

Met een inbraakmeldsysteem, ook wel een elektronisch alarmsysteem genoemd, kiest u voor zekerheid. Door de toenemende criminaliteit en het afnemen van politie-inzet, is het van belang dat u uw eigendommen zelf beveiligd.

Campagne_rijksoverheid 1

Klik op de afbeelding voor het bekijken van de video.

Een inbraakmeldsysteem  in uw woning of bedrijfspand zorgt voor het signaleren van een poging tot inbraak of   een daadwerkelijke inbraak.

Afhankelijk van uw wens en/of de eis van de verzekeringsmaatschappij kunnen pogingen tot inbraak    of een daadwerkelijke inbraak op diverse manieren worden gedetecteerd.

Als standaard detectie wordt over het algemeen de magneetcontacten en de diverse bewegingsdetectoren toegepast. Er bestaan ook detectoren voor detectie van bijvoorbeeld ruitbreuk en uitboren van sloten.

Buitendetectie bij uw woning of bedrijfspand bestaat ook tot de mogelijkheden. Dit kan zowel bovengronds als ondergronds zijn.

Wat als het inbraakmeldsysteem een alarmmelding geeft?

Zodra er een (poging tot) inbraak wordt gedaan in uw woning of bedrijfspand zal het inbraakmeldsysteem dit signaleren. Hierdoor worden de binnensirene(s) geactiveerd en u kunt er voor kiezen om de alarmmelding door te melden naar een Particuliere Alarm Centrale (meldkamer) of een mobiele telefoon. U kunt ook kiezen om niet door te laten melden.

Bij doormelding naar een meldkamer wordt u of een waarschuwingsadres op de hoogte gebracht van alarmmelding. Dit betekent dat u weet wat er gebeurt, ook als u niet aanwezig bent.

Alarmopvolging kunt u zelf doen of overlaten aan een alarmopvolging bedrijf.

 Advies op maat

Omdat geen gebouw hetzelfde is, bestaan er geen standaard oplossingen. Door uw wens en/of de eis van de verzekeringsmaatschappij te vertalen naar een praktische inbraakmeldinstallatie geven wij u een advies op maat.

SecuVisie maakt het persoonlijke beveiligingsadvies en vraagt offertes aan bij de door u gekozen erkende BORG alarminstallateur of BORG Technisch beveiligingsbedrijven.De offertes worden beoordeeld en aan u voorgelegd en u bepaalt zelf welke BORG alarminstallateur of BORG Technisch beveiligingsbedrijf de opdracht krijgt. SecuVisie ontzorgt en maakt dat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten.