Standalone toegangscontrolesystemen

Standalone toegangscontrole is de eenvoudigste manier om de toegang tot uw gebouw te beveiligen en te controleren. Als u van plan bent uw beveiliging te verbeteren, uw medewerkers en eigendommen te beschermen en geld te besparen op dure sleutels en cilinders, dan is een standalone toegangscontrole systeem de juiste keuze voor u.

Standalone toegangscontrole bestaat gewoonlijk uit één of twee units die direct zijn aangesloten op een elektrische vergrendeling om de toegang van de deur te controleren.

Er is geen PC of netwerk nodig en u hoeft evenmin elke afzonderlijke deur in uw gebouw te beveiligen, alleen de deuren waarvan u dat nodig vindt. Kaarten of tags van gebruikers kunnen binnen enkele seconden worden toegevoegd aan het systeem door bij de lezer van de desbetreffende deur een programmeerkaart aan te bieden. De gebruikersadministratie is eenvoudig en kost u daardoor maar enkele minuten.

Voor standalone toegangscontrolesystemen kunnen de meeste toegangscontrole principes worden toegepast.

De meest gangbare systemen zijn een codetableau, lezer principes zoals proximity, mifare, magneetstrip en biometrie.

Ook de nieuwste ontwikkeling om een standalone toegangscontrolesysteem te bedienen met een smartphone valt ook onder de mogelijkheden. Voordeel hiervan is dat er geen codes, tags of andere middelen hoeven te worden uitgereikt aan de werknemers.

Standalone 1Toegangscontrole 4aVingerscan 2Standalone 2