Video- observatiesysteem

Nog steeds zijn veel bedrijven, maar ook particulieren, slachtoffer van een inbraak of een andere vorm van criminaliteit waarbij materiële schade of lichamelijke letsel wordt aangebracht. Vaak moeten politie en justitie het doen met alleen de verklaring van het betreffende slachtoffer en is er verder weinig bewijslast. Een video-observatie systeem biedt dan uitkomst.

Voordat u een video-observatie systeem aankoopt is het belangrijk om te bepalen waar u het systeem voor wilt gaan gebruiken. Er zijn 3 doelen te benoemen: waarnemen, herkennen en identificeren.

Veiligheid in – en om bedrijven en woningen wordt dus steeds belangrijker. Steeds meer eigenaren zien de risico’s en gaan over tot een video-observatie systeem. Maar het aanbod is groot en  divers. De producten zijn via talloze kanalen verkrijgbaar. Als u op zoek bent naar een home safety toepassing (bijvoorbeeld om te zien wat uw huisdier doet tijdens uw afwezigheid) volstaat een systeem van de lokale bouwmarkt waarschijnlijk prima. Maar als het gaat om security doeleinden, raden wij u aan om te kiezen voor een professioneel systeem en dit ook door een professional te laten installeren. Security is maatwerk en SecuVisie weet precies waar naar gekeken en waar op gelet moet worden.

Kiezen voor een professional systeem hoeft niet perse duur te zijn. Of u nu een beperkt budget heeft of niet, er is altijd een oplossing.

Er is dus altijd iets wat bij uw behoefte en budget past.

12310